top of page

Att dejta på Skidor


Storhogna Högfjällshotell & Spa

Det är slutet av Mars - snön ligger vit på marken och det finns en svag doft av vår i luften. Februarimörkret och kylan känns långt bort och solen har börjat värma igen.

Där står du utanför Storhogna Högfjällshotell tillsammans med en grupp andra förväntansfulla singlar som alla längtar efter att träffa någon att dela livet med.


Det känns pirrigt och hoppfullt - kanske finns den här - personen som kommer förändra mitt liv.


Det känns ändå bra att det finns inbokade aktiviteter under helgen, både aktiva och andra mer stillsamma- och det som känns ännu skönare är att du har en hel helg på dig att lära känna människorna och inte den klassiska fika dejten där man på något sätt ska lyckas presentera sig från sin allra bästa sida utan att säga något dumt.


Helgen går i skidornas tecken - i ärlighetens namn har du inte stått på ett par längdskidor på flera år men har länge tänkt på att du borde ta upp det igen. Dessutom om du mot förmodan inte skulle träffa någon att bli kär i kanske kärleken till skidorna väcks på nytt - win -win!


Såhär mitt i helgen känns det så bra! Tänk att man kan känna samhörighet med så många människor man aldrig träffat förut! Den där gnagande oron innan resan om att det inte skulle finnas något att prata om känns nu helt befängt. Det visar sig att de flesta av oss har liknande intressen och det känns verkligen som att vi kan utbyta erfarenheter med varandra - stora som små.

Jag är såå glad att jag valde att ge mig själv möjligheten att lära mig något nytt, träffa likasinnande människor och väcka hoppet till liv igen att kärleken kanske inte alls finns i någon app utan ute i längdspåren och naturen.

Så vad väntar du på - anmäl dig du med till en helg full av gemenskap och roliga aktiviteter!


31 mars- 2 April

Storhogna Högfjällshotell & spa

Längdskidor, 3 rätters middag, boende i 2 bädd eller enkel rum.

Tillgång till relaxavdelning och spa

5 600 kr

Mer info och anmälan fjallfling@gmail.com

1 045 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page