top of page

En tröttnande tinderella

-Vad söker du?


Jag hatar att få den frågan. Jag söker ingenting. Jag söker allt.


Men egentligen är jag för rädd att säga det jag innerst inne längtar efter, någon att dela allt med. Både det bra och mindre roliga. Men till dig svarar jag att jag inte vet. Försöker spela cool, låtsas vara okej med att bara ”ha lite kul” och se vad det leder till. Egentligen vet jag inte vad som menas med att ” ha lite kul.” Är det bara kul så länge ingen av oss får känslor? Är det fel av mig att tycka om dig? Sen när blev det fel att tycka om någon, att våga visa att man faktiskt tycker att du är en helt okej människa och att varje gång du går längtar jag tills vi ses igen?


2 månader senare och vi har fortfarande bara kul. Vet inte var du står. Kanske ringer du någon annan så fort jag går ut genom dörren? Kanske tror du att det är jag som tar upp telefonen så fort du lämnar?


Fast i en cirkel jag inte vet hur vi ska ta oss ur. Vill vi ens ur den? Om ingenting är sagt har man ju inget att förlora?


Tänker att du börjar ta upp för mycket plats i mitt huvud nu, så börjar se mig om efter någon annan. Behöver en distraktion.


Han frågar vad jag söker och jag svarar ingenting. Att jag inte vet.

Fast egentligen vet jag vad det är jag vill, har redan hittat det men är för rädd att behålla det. Rädd att vara för på, för klängig, skrämma i väg. För vi har ju bara lite roligt.

Så nej, jag söker ingenting.

75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page