top of page
17908406779669565.jpg

om Viktoria

Efter otaliga misslyckade dejter, månader av skrivande som runnit ut i sanden fick jag nog. Hur svårt ska det vara att få till en bra dejt och träffa den rätta? Att ha en romantisk middag med levande ljus på en tjusig restaurang har aldrig lockat mig. Stel stämning, oroa sig för vilka kläder man ska ha och hur mycket man får äta, Nej Tack! Däremot en dejt utomhus, där man faktiskt spenderar tid med varandra, utför en aktivitet som tar bort fokus på själva dejtande, det berömda ”walk and talk” ja där har vi något!

 

Idén till att starta ett guide företag som fokuserar på singlar som gillar vandring och vill träffa likasinnade föddes ur en frustration som uppstått i mig. När jag hört mig för bland vänner har jag förstått att jag inte är ensam med den känslan och önskan om fler naturliga mötesplatser i verkliga livet. Vill man träffa likasinnade som också gillar friluftsliv, vandring och utomhusaktiviteter är ju det bästa sättet att leta där de finns, i naturen!

​Livet levs bäst utomhus.  Efter att ha bott tre år på Nya Zeeland insåg jag att jag ville jobba med något som får mig att må bra och ger något mer än bara en inkomst. Därför bestämde jag mig för att flytta till Åre och utbilda mig till Vildmarksguide, ett beslut jag verkligen inte har ångrat en sekund! Att få vara en del av någon annans upplevelse och bidra till att fler människor vågar sig ut för att upptäcka fjällen, naturen och allt vad den har att erbjuda är något som jag verkligen brinner för! Att jag dessutom skaffat mig världens bästa jobb gör inte saken bättre - och jag hoppas vi ses framöver på fjället, i vattnet eller på bergsväggen. Livet är fyllt utav utomhusnjut , och det blir så mycket roligare om man har någon att dela det med!

#redoförenfjällfling

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Har du koll på..

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

den perfekta dejten fjällfling

Den perfekta dejten..

..är en dejt som väcker känslor och höjer pulsen.

Om du på en dejt lyckas få personens puls att öka  samtidigt som du väcker starka positiva känslor genom att tillexempel ge personen beröm ökar dina chanser att bli ihågkommen och associerad med en positiv upplevelse

minnen för livet

Hur mycket tid du slösar..

 En nätdejtande person spenderar i snitt 77 minuter om dagen på gratis dejtingappar medans endast 33 % av användarna träffas i verkligheten.

Det innebär alltså att 66% av medlemmarna slösar bort 77 minuter om dagen på något som inte leder någon vart.

walk and talk

Varför walk and talk verkligen fungerar?

Att vandra brevid någon upplevs som mindre hotfullt och mer avslappnad än att tillexempel ett möte där man sitter mitt emot varandra vid ett bord?

bottom of page