top of page
20220130_153304.jpg

Kärlek till Fjälls

Hur funkar en fjällfling på fjället egentligen?

Fjällfling handlar om kärlek. Kärlek till naturen, fjällen men kanske framför allt om kärleken mellan människor. Vi tycker att i dagens allt mer individualiserade samhälle där man umgås via sociala medier, och relationer kommer allt mer i andra hand vill vi erbjuda något mer. En kravlös gemenskap där alla får plats och vara med.

Så oavsett om du letar efter ditt livs kärlek, en kompis att dela dina fritidsintressen med eller bara längtar efter att vara en del av något större - så har du hittat rätt!

 

Är du redo för en fjällfling ?- Boka din upplevelse redan idag!

received_550662192837074.jpeg
20190902_191429.jpg
20191209_130638.jpg

Kommande event

 • Sensommarfling på Storhogna
  Sensommarfling på Storhogna
  Tid ej fastställd
  Vemdalen
  Tid ej fastställd
  Vemdalen, Värdshusvägen 4, 846 94 Vemdalen, Sverige
  Ge dig själv ett perfekt avslut på sommaren- Följ med till Storhogna för en helg fylld av massa härliga aktiviteter. Fjällvandra i storslagen natur, vila upp dig på ett välgörande spa och ät god mat inspirerad av fjället tillsammans med likasinnade människor.

Frågor och Svar

Hur anmäler jag mig till en tur/event/ weekend tur?

Du skickar ett mejl till fjallfling@gmail.com så får du all info du behöver inför turen.

Hur bor vi?

Oftast bor vi på ett vandrarhem med självhushåll, där du själv kan välja om du vill dela rum med någon annan eller bo i ett enkelrum. Alla måltider under eventet ingår och vi tillagar den gemensamt, antingen ute över öppen eld eller i det gemensamma köket på vandrarhemmet.

Vilka aktiviteter kommer ske under eventet?

Helgernas upplägg och aktiviteter kan variera med allt från vandring, utomhusmatlagning över öppen eld till havskajakpaddling eller stigcykling.

Finns det en app där man i förväg kan spana in deltagarna på den kommande turen?

-Nej, vi vill att första mötet ska vara så genuint som möjligt, och dessutom går ju hela idén ut på att komma bort från skärmen och ut i skogen/på fjället!

Får vem som helst komma med på turerna?

- Ja så länge man har ett intresse för att träffa nya människor, oavsett om det handlar om att träffa nya vänner eller hitta kärleken i livet.

Kommer jag att matchas ihop med någon?

- Nej vi kommer inte att försöka para ihop dig med någon annan, utan det är som att delta på en "vanlig" guidad tur förutom att alla som är med är singlar. Förutsättningarna  finns alltså för chans till romans, men den kommer få växa fram på egen hand <3

bottom of page